9 téma 13 ízletes szendvicsötlet

Ha szendvics, akkor számomra a határ a csillagos ég. Nem kötnek szabályok, csupán a kezem ügyében lévő összetevők, no és az, hogy éppen mihez van gusztusom. Ezért imádom a szendvicseket. Gyorsak, egyszerűek vagy kifinomlutak attól függően, hogy éppen mihez van kedvem és időm, miközben laktatóak is. Számomra ilyen az igazi gyors étel.

Éppen ezért szedtem össze azokat az eddig megjelent témákat Számodra, amelyekben szendvics ötletek vagy szendvics feltét receptek szerepelnek :sandwich:

Gombás, diós lencsekrém

Ez az egyik legújabb szendvicskrém a fórumon, ezért jelenleg ez az egyik nagy kedvencem. Nem, mintha a többit nem szeretném, de ez még új, én pedig gyerekesen lelkesedem az új ízekért. Lehet, hogy butaság, de én már csak ilyen vagyok :blush:

Zakuszkás szendvics

Ez az egyik legfinomabb őszi-téli szendvicskrém, ha saját termésű paradicsomot és paprikát használsz. Ha azonban kapsz szépet, akkor egész éven át élvezheted :yum:

Variációk pirított gombára

Ez a téma ugyan nem kimondottan szendvicsekről szól, ám az első két javaslat pirított gombás szendvics. Ha szereted a gombát, ajánlom figyelmedbe :wink:

Polentás lencsés szendvics

Egy hirtelen felindulásból elkövetett szendvics ötlet. Mert bármilyen furcsa, mégis finom és laktató :yum:

Fehérbabkrémes szendvics

Ez a családunk egyik régi kedvence. Nem véletlen, hogy ide is felkerült, hátha a Te családod is megkedveli :blush:

Szendvics az éhhalál küszöbéről

Amikor nincs időd szinte levegőt sem venni, mert olyan hosszú a teendőid listája, hogy végig sem mered nézni. Na ez egy ilyen nap volt, ami a fotón is látszik és a recepten is. Mégis finom lett. Ez nem mindig jár együtt, de most összejött :smile:

Két variáns sütőtökös szendvicsre

Van-e furcsább annál, mint sütőtököt kenni a kenyérre? :thinking:
Ha engem kérdezel, van! Méghozzá az, ha határozottan fűszeres ízeket pakolsz mellé. Próbáld ki, hátha Neked is beválik :slight_smile:

Fűszeres diókrém szendvicshez

Ezt a receptet azért szeretem, mert ezt tényleg bárki meg tudja csinálni, hiszen még főzni sem kell hozzá. Egyszerű, nagyszerű és laktató :yum:

Háromféle padlizsánkrém

A padlizsánkrém a mi térségünkben régóta jelen levő szendvicsbetét, manapság valahogy mégis kezdjük elfelejteni. Ez a három egyszerű ötlet segít feleleveníteni a hagyományokat anélkül, hogy hosszú listákba rendezett összetevőkből órákon át kéne főzőcskézz :slight_smile:


Ha bármelyik ötlet elnyerte a tetszésedet, szeretettel látunk a Porcelánbolt Közösségében! Csatlakozz és vegyél részt a Fakanál Hadműveletben Te is. Főzzük ki a világot a sarkaiból! :crazy_face:

És ne felejtsd el megosztani ezt a témát, ha ismersz valakit, aki szintén szeret kellemes társaságban főzőcskézni és jókat enni :wink:

3 Likes

Hűűű!!! Köszönöm! :smiley:
Én is nagy szendvics evő vagyok! Ilyen receptekkel még nem is találkoztam.
Pár hete átálltam egy speciális diétára, hogy visszanyerjem testi-lelki egészségem. Hála Caelan útmutatásainak :heart:

Én is próbálkozom ezzal-azzal…kisebb-nagyobb sikerrel :roll_eyes::grinning:
Egyszóval, mihelyt lesz használható receptem, azonnal kiposztolom ide.

3 Likes

Nagyon szívesen :blush:

Imádom a szendvicsekben, hogy nem köt semmi, ezért gyors, nehezen elrontható, de ha mégis megtörténik, viszonylag könnyen javítható :smile:

Kíváncsian várom, és előre is hálás vagyok érte :heart:

3 Likes

Fenomenálisan fincsiiiiiik lehetnek.

1 Like