A bőrönd titka - Elefánt A Porcelánboltban

Életemben csupán kétszer láttam azt a bőröndöt. Először hatéves koromban, amikor nagyapa a zsúrom előtti napon váratlanul betoppant vele. A szobámba hívott, óvatosan az ágyra tette, majd kinyitotta.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://elefantaporcelanboltban.com/iras/borond-titka/
1 kedvelés

Csodálatosangyönyörű varázslatos szépségű az írásod, nagyon tetszik. Minden családnak megvan a maga varázs gömbje. Amiben minden benne van a múlt a jelen és a jövő is. Ez így szál nemzedékről nemzedékre a varázs gömb. Az már masw kérdés, hogy ki, hogy használja a varázs gömböt. Teljesen elvarázsolt az írásod hiperszuper gratula hozzá neked.

Csak és kizárólag rajtunk múlik, hogy,használjuk és élünk a varázs gömbbel. Minden hozzá szólóval teljes mértékben egyetértek.

1 kedvelés

Örülök neki :slight_smile: Köszönöm, hogy itt vagy velünk :heart:

1 kedvelés

Caelan Rhys. Én is örülök,hogy itt lehetek veletek.

1 kedvelés

:heart:

1 kedvelés

Így igaz, a múltad is te vagy!

2 kedvelés

Bámulatos, ahogy írsz! :heart: Nekem most nem a végkicsngése a lényeg. A múlt valóban velünk van. Nekem, most az a lényeg, hogy mennyire hatása alá kerültem ennek a történetnek. Ahogy leírod, ahogy elmeséled…nem tudom, mi a titkod, azonnal ott éreztem magam abban a szobában. Fantasztikus tehetségnek tartalak! Minél jobban ismerlek, annál jobban.

1 kedvelés

Igazad van @Kathy! Kélan tehetséges profi író! Engem is magával ragad.

1 kedvelés

Köszönöm mindkettőtöknek a fantasztikus dícséretet :slight_smile: Örülök, hogy belekerültetek a történetbe. Ez minden író álma :purple_heart:

1 kedvelés

Írhatnál könyvet is! Annyira lenyűgöző a stílusod, hogy ez lenne az a könyv, amit egyszerűen nem lehet letenni… :heart:

2 kedvelés

Ha nem mondjátok el senkinek, akkor csak Nektek megsúgom, hogy éppen azon dolgozom :wink: De psszzzt, ez legyen csak a mi titkunk :yellow_heart:

1 kedvelés

JAJ DE JÓ!!! Szuper! Én nem mondom el senkinek, szerintem @Szerdahelyi_Robertne sem…Végtelenül örülök! :heart: :heart:

2 kedvelés

@caelan Titokban tartom,és nagyon örülök!

Én ismerek egy tehetséges festőt is, de valahogy mostanában mintha kevesebb művét látnám! Úgy várom már pedig a következő festményét! @Kathy! Tudod ,hogy kiről beszélek?

2 kedvelés

Én is remélem, hogy hamarosan újabb remekművet csodálhatunk :slight_smile:

@Kathy, ugye nem hiába várunk? :wink: :purple_heart:

1 kedvelés

Nem, nem hiába vártok… kellett egy kis idő, hogy rendet rakjak magamban, de már festek :). Hamarosan elkészül. Lesz, ami lesz, nem adom fel :slight_smile: :heart:

2 kedvelés

Ezzel szerintem nagyon sokunknak nagyon nagy örömet okozol :slight_smile: Köszönöm :purple_heart:

1 kedvelés

Én köszönöm, hogy vártok…ez végtelenül megható, és erős érzelmi motiváció. :heart: Úgy éreztem, meg kell állnom egy kicsit, tudnom kell, hogy mit akarok, merre tartok akár a magánéletmeben, akár a festészetben. Ez, az a tipikus eset, amikor, jobb, ha hallgat az ember :slight_smile:

2 kedvelés

Ennek örülök. Az újragondolás, újratervezés mindig jó :slight_smile: Erősebbé teszi az eredeti elhatározást vagy segít megóvni magunkat a zsákutcától :wink:

2 kedvelés

Nagyon izgalmas történet! Így igaz, a múlt mindig a részünk lesz, de ne akadályozza meg sosem a jövőnk alakulását!

2 kedvelés

Szerintem az csakis rajtunk múlik, hogy mit kezdünk vele :wink: Nem kell, hogy befolyásoljon, ha nem hagyjuk, de ehhez fel kell ismerni, hogy mindig ott bújkál valahol a közelünkben, még ha csendben is :slight_smile:

2 kedvelés