A királylány esete a tudós békával - Elefánt A Porcelánboltban

– Ezek soha nem fogynak el?! – mérgelődött a béka, miközben sietősen próbált a nyílt vízről a nádas biztonságos sűrűjébe jutni.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://elefantaporcelanboltban.com/iras/kiralylany-esete-tudos-bekaval/
2 kedvelés

Mindenkinek nagyon hálás vagyok a gondolataiért és a figyelméért :yellow_heart:

Mindig érdekes és izgalmas látni, kiben milyen gondolatok vetődnek fel az írásom olvasása közben :blush:

3 kedvelés

Nekem is nagyon tetszik! :heart:

Könnyed, mint a tavaszi szél…szerintem igen finom humorod van. Nem komolytalan, mégis fülig ért a szám, mire a végére értem!

Egy újabb arcodat mutattad meg, nekem ez is nagyon kedves! Köszönöm Calean! :slightly_smiling_face: :heart:

2 kedvelés

Nagyon szívesen :heart: Boldog vagyok, hogy tetszik :slight_smile:

2 kedvelés

Fantasztikus vagy!!! Annyi humor és mégis van benne okosság is!!! Nem ismertem eddig az írásaidat, de megszeretetted most velem!! Bár nem a kedvenceim közzé tartozik a béka… de ha szép daliás férfivé vállik, egye fene:: Cup-cup!!

3 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm :slight_smile: Örülök, hogy tetszenek az írásaim, és szeretettel üdvözöllek az oldalon :heart: A békákkal pedig mindig érdemes jóban lenni. Ki tudja, mi lesz belőlük?! :wink:

2 kedvelés

Csodálatosangyönyörű szépségű és vidám de egyben elgondolkoztató az írásod. Nagyon tetszet az írásod. Elképesztőén remek humorod van. Hiperszuper jóóóóóóóóó itt lehetek közöttetek lenni. Én is nevettem amikor elolvastam ezt a könnyed szórakoztató mégis elgondolkoztató írásodát. Hiperszuper gratula hozzá.

2 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaid, és hogy itt vagy köztünk!

Örülök, hogy ennyire tetszett :slight_smile:

2 kedvelés

Caelan Rhys. Én is örülök,hogy e jóóóóóóóóó kis csapat része lehetek

2 kedvelés

:slight_smile: :heart:

2 kedvelés

Ez óriási! Szét röhögtem magam, már bocsánat, hogy ezt írom!! Fantasztikus humorérzéked van Caelan! Nagyon tetszik! Többször elolvastam!!!

3 kedvelés

Nagyon örülök! Nincs is jobb, mint egy esti nevetés :wink: Köszönöm, hogy megírtad :heart:

2 kedvelés

Zseniális!!!

3 kedvelés

Dejóóóó! Nagyon örülök neki, hogy ennyire szereted :heart: Köszönöm, hogy megírtad :slight_smile:

2 kedvelés

Tetszik ez a könnyedebb ,mégis nagy poénnal végződő meséd. Kedvencem a béka diagnózisa:a bronchitis uninterruptusz. Gratulálok!

3 kedvelés

Köszönöm szépen :purple_heart: Nem lehet mindig csak komolynak lenni, nem igaz? :wink:

2 kedvelés

Azért ha jobban belegondolunk ez az írásod sem komolytalan.

3 kedvelés

Hát nem tagadom. Sokan sokszor vádoltak már azzal, hogy nem tudok igazán felhőtlenül “hülyülni”. Már csak a nagy számok törvénye alapján is lehet benne valami igazság…

2 kedvelés

Én nem vádolnálak soha ilyesmivel,mert inkább dícsértelek avval,hogy nem komolytalan amit írtál. Gondolom tudsz jóízűeket nevetni is, írásodban pedig ott van a humor, amin meg az olvasóid is nevetnek.

3 kedvelés

Egy pillanatig sem vettem sértésnek, amit mondtál, csak tudod, van egy mondás: Ha valaki azt mondja, hogy szamár vagy, ne törődj vele. Ha ketten mondják, gondolkodj el rajta. Ha hárman mondják, vegyél egy nyerget. Egy ideje nézegetem őket :wink:

2 kedvelés