Az órasuttogó - Elefánt A Porcelánboltban

– Quelle surprise, surprise! – dünnyögte az órásmester maga elé, miközben komoly tekintettel nézett bele a régi ingaórába.

This is a companion discussion topic for the original entry at https://elefantaporcelanboltban.com/iras/az-orasuttogo/
1 kedvelés

Caelan, ez az írás csodálatos! Nagyon megérintette a szívemet!

Nekünk is volt egy óránk régen, az elvesztett otthonunkban. Ingaóra…és, pont úgy éreztem, ahogy írod. Biztonságot adott, és keretet az életünknek.

Amikor el kellett jönnünk onnan, az órát mindenhová magunkkkal cipeltük. Minden utazást, költözést kibírt! Már nincs meg…hosszú lenne elmondani, miért. De nagyon hiányzik! A történeted pedig megint, mintha filmet néznék, előttem van. Nagyon szeretem az írásaidat! Mindig a legújabbat :slight_smile:
Köszönöm! :heart:

2 kedvelés

Sajnálom, hogy meg kellett válnotok az órától. Elhiszem, hogy hiányzik :slightly_frowning_face:

Ezeknek a szerkezeteknek, én úgy érzem, lelkük van.

Köszönöm a figyelmedet és a dícsérő szavaidat. Annak pedig külön örülök, ha filmként látod a történeteimet, mert akkor nagyon valószínű, hogy ugyanazt a mozit nézzük :wink:

1 kedvelés

@caelan Nagyon szeretem a Te mozidat! :slight_smile: :heart:

2 kedvelés

@Kathy Örülök! Akkor már legalább ketten vagyunk :wink:

1 kedvelés

Itt nagyon megható és elgondolkodtató olvasmányt kaptam!! Minden házban kellene egy ilyen óra…

2 kedvelés

Nagyon egyetértek :slightly_frowning_face: Köszönöm szépen a figyelmedet :heart:

1 kedvelés

Szerintem mindenkinek van ilyen órája. Mint ahogy néztem is van ilyen órám,ami csodálatosangyönyörű szépségű emlékeket idéz fel bennem. Így örökre nálam marad. Csodálatosangyönyörű szépségű és egyben mélyen elgondolkoztató az írásod. Jártam már úgy, hogy számomra fontos tárgyat véletlenül kidobtam de idejében észre vettem és így sikerült megmenteni. Szerencsére azóta is meg van. Nekem több ilyen tárgy van ami sok szép emléket őriz számomra. Nekem mindíg nagy örömet okoz de egyben el is gondolkoztat az írásod.

1 kedvelés

Ennek örülök :heart: Egyben annak is, hogy Veled vannak a sokat jelentő tárgyak…

Az ember valahogy fiatalon nem is tudja, mi mindent őriz egy-egy kedves tárgy, még ha nincs is használatban. Később azonban megbánthatja, ha eldobja őket magától.

1 kedvelés

Caelan Rhys. Teljes mértékben egyetértek veled. Ez bizony így igaz.

1 kedvelés

Nagyon szép történet!!!

2 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastad :heart: Örülök, hogy tetszett :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Azt gondolom, hogy mindenkinek van /vagy volt/ egy órája!!! Nagyon tetszik, elgondolkoztató és alkalom arra, hogy rátaláljunk a saját órákra!!!

2 kedvelés

Köszönöm szépen :heart:

Igen, szerintem az életünk egyik legnehezebb és legfontosabb feladata rátalálni arra a bizonyos órára :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Sajnos sokszor későn jövünk rá,hogy már nincs meg az óra!!!

2 kedvelés

Igen, sajnos ez igaz. Sokáig az ember nem is keresi, amikor pedig újra eszébe jut, sokszor túl késő :slightly_frowning_face:

1 kedvelés

Gyönyörű történet… Köszönöm!

2 kedvelés

Én köszönöm a figyelmedet :heart:

1 kedvelés

Nagyon szép

2 kedvelés

Köszönöm szépen :heart: :heart:

1 kedvelés