Egy izgalmas hét legizgalmasabb eseménye

Tegnap izgalmas napom volt. Váratlanul meghozta a futár azt a csomagot, amire több, mint egy hete vártam. Majd kiugrott a szívem a boldogságtól, mert a héten már nem számítottam rá, hogy megérkezik.

Olyan volt, mint egy régóta várt születésnapi ajándék, amiről ugyan tudod, hogy mit rejt, mégis izgatottan várod, hogy a kezedbe vehesd és a szívedhez szoríthasd, immáron sajátodként.

Nos, ilyen érzés cikázott bennem, amikor megkaptam a nyomda csomagját, amiben a saját könyvem bújt meg. A SAJÁTOM! :heart: Így, csupa nagybetűvel. Ha eddig nem jöttél volna rá, akkor elárulom, hogy Soha Világ meséi első kötetének két mintapéldánya várt arra, hogy kihámozzam a sok rétegnyi gondos csomagolásból.

Joggal kérdezhetnéd, hogy miért két példány?

Nos, bár nekem kezdettől fogva az volt az elképzelésem, hogy kemény kötésben jelenik meg, engedtem a számtalan helyről jövő nyomásnak, és csináltattam egy puha kötéssel készült verziót is.

Ez volt számomra a csomag igazi meglepetése, mert annyira élénken élt a fejemben a kemény kötéses verzió, hogy képtelen voltam elképzelni a könyvet puha kötésben.

Kifejezhetetlen, milyen öröm a saját könyvemet fizikai formában viszont látni, még ha csak mintapéldányok formájában is! Itt fekszenek az íróasztalomon egymás mellett a kicsomagolásuk pillanatától kezdve, és bármit is csinálok, mindig megakad rajtuk a szemem. Végig kell pásztáznom legalább a borítójukat újra és újra, mert ha nem tenném, attól félek, eltűnnének és többé soha nem találnám meg őket.

Mi több, biztos vagyok benne, hogy ez nem csak azért van így, mert titkon huszonöt éve várok erre a pillanatra. Úgy hiszem, hogy ez akkor is így lenne, ha csupán néhány éve érezném a hívást, hogy papírra vessem a szavaim, és azokat a nagyközönség elé tárjam.

Ezért ha Te is próbálod elfojtani Magadban az írót, aki valójában vagy, ne tedd többé! Csak ülj le, és kezdj bele! Adj esélyt, hogy Te is átéld ezt a csodát! Ezt senki más, csupán Te adhatod meg Saját Magadnak!

Ám akár író vagy, akár nem, ha ezeket a sorokat olvasod, akkor biztos, hogy egy ideje Te is legalább annyira várod ennek a könyvnek a megjelenését, mint én. Éppen ezért szeretném megmutatni, hogy is néz ki az itt említett, ám még sehol nem megjelent novellám a kötetben:

Hogy állunk most a megjelenéssel?

Sajnos a mintapéldányokban találtunk javítanivalókat, ezért muszáj előbb ezekkel leszámolnunk, mielőtt megkezdődhet a papír alapú könyvek sorozatgyártása.

A digitális formátumok régen készen várnak Rád, azonban a webshop megjelenéséhez még mindig hatósági engedélyekre várunk :slightly_frowning_face:


Ám addig is, ha még nem ismernéd, ide kattintva még mindig beleolvashatsz Soha Világ meséinek 1. kötetébe! :open_book: :eyeglasses:

Ha még részletesebben szeretnéd tudni, hogy áll ennek a könyvnek a kiadása, és már most szeretnél belesni a soron következő kötetek alakulásába, akkor regisztráció után a Morzsák kategóriában követheted a legapróbb lépéseket is.

Ha még nem regisztráltál, akkor kattints az alábbi Válasz gombra, és hozz létre egy új fiókot, hogy ne maradj le a részletekről se!

5 kedvelés

Hiperszuper gratula hozzá neked és további sok sikert kívánok neked.

2 kedvelés

Hálásan köszönöm, kedves Géza :heart: