Emlékszel még?

Bármilyen rég volt, újra és újra kapok megkereséseket vele kapcsolatban. Mi több, az oldal statisztikái is azt mutatják, hogy megdöbbentően sok találat érkezik rá, ami nem csak végtelenül megtisztelő, de meglepő is.

Ha legalább öt éve kalandozol velem, akkor talán még emlékszel az Azúr fénylepkék című novellámra, ami 2019 Mikulás napján indult kísérleti útjára, és egészen 2021 tavaszáig volt szabadon letölthető a Porcelánbolt oldalairól.

Ez az első kiadás ugyanis, ahogy akkoriban szinte minden írásom, arról szólt, hogy kipuhatoljam, létezik-e igény a meséimre, amik sok-sok évtizeddel korábban kényszerültek a fiókom mélyére. Így látott napvilágot az Azúr fénylepkék is, ami ugyan teljes történetet mesél el, valójában csupán egy hosszabb utazás kis részlete.

Mi több, az akkori sikerét is bizonyítandó, sokan szerettetek volna több időt tölteni a szereplőkkel, ezért minden arra terelt, hogy végre az egész történetet olvasható formába öntsem.

Sajnos azonban az élet nem volt kegyes hozzám, így ez a tervem akkor dugába dőlt. De most, hogy teljesen megújul az Elefánt a Porcelánboltban weboldala, nem látom akadályát, hogy új útra induljon a jelenleg átdolgozás és bővítés alatt álló történet.

Mit szólsz hozzá?

Szívesen elmerülnél újra az azúr fénylepkék világában?


Nem ismered az Azúr fénylepkéket? Itt olvashatsz róluk :wink:

1 kedvelés