Fórum első évéről

Most, hogy hátunk mögött az első év, szeretném megkérdezni a véleményed a Fórumról. Szeretném tudni, hogy mivel tehetném Számodra még izgalmasabbá, hasznosabbá és szórakoztatóbbá ezeket az oldalakat. Szeretném tudni, hogy mi zavar, min javíthatnék, mit csinálhatnék jobban.

Ezért végtelenül hálás lennék, ha az alábbi Válasz gombra kattintva megírnád az alábbi kérdésekre a válaszaidat:

Mi tetszik az Fórumban?

Miért jársz vissza rendszeresen?

Mi az, ami miatt meghívnád ide a barátaidat, ismerőseidet?

Mi nem tetszik a Fórumban?

Mi az, amitől jobb lehetne a Fórum?

Mi az, amivel még többet segíthetnék Neked?
Új témák? Másfajta kategorizálás? Valami teljesen más?

Ha ezeken kívül még bármiféle gondolat motoszkál a fejedben, kérlek írd meg nekem, hogy a következő év még élménydúsabb és hasznosabb lehessen Számodra :slight_smile:

4 kedvelés

Nekem így tökéletes a fórum, ahogy van! Sem elvenni nem tudnék, sem hozzátenni, mert jobbnál jobb ötletekkel rukkolsz elő nekem csak kényelmesen hátradőlve olvasnom kell, ha idejutok. :slight_smile: :heart_eyes::kissing_heart:

3 kedvelés

Hálásan köszönöm a válaszodat :heart:

Örülök, hogy új ötletekkel távozol olvasgatás után :hugs:

Ígérem, a következő évben is próbálok ennek megfelelni :blush:

1 kedvelés

A Fórumból nekem kezdetektől fogva egy intellektuális erő sugárzott. Semmi sallang, semmi felszínesség. Őszinte gondolatok, és rengteg újdonság, amit valószínűleg az FB-n nem tudtál volna megosztani velünk. Egy év alatt, annak aki figyelt, azért kiderült, hogy a kis elefánt mögött, egy végtelenül határozott, intelligens ember rejtőzik, akinek még az életmódja is különbözik az átlagtól. Tetszik, amilyen óvatosan és szeretettel vezetsz egyre beljebb életedbe.
Tetszik az Fórm elképesztő sokszínűsége, a rengeteg tartalom.

Éppen a fentiek miatt :wink:
Vonz a Te világod, a dologkról alkotott gyakran más véleményed, a tájékozottságod…, empátiád. :heart:

Emlékszel, amikor a “ma írtam”-ot szerkesztetted? Ott is olyan csavaros kérdéseket tettél fel, hogy egy csomó ember nem bírta ki szó nélkül, és hatalmas eszmecserék kerekedtek ki… Nos, én rengeteg ismerősömet meghívtam, és örülök, hogy sokan el is fogadták, itt vannak. Azért invitálom ide őket, hogy folytassuk az akkor elkezdett eszmecserét - is. És, persze, mindazért, amit fent leírtam.

Hiányolom, hogy nehezen indul el a beszélgetés, hogy meg is akad sokszor. Engem ez zavar. De ennek, gondolom, az az oka, hogy nincs előttünk a Fórum egész nap, mint pl. az FB, ahol folytonosan jelzéseket kapunk, ha valaki egy témához hozzászólt.

Attól, amit az előbb írtam :wink: -szerintem.

Nekem eddig is, és folyamatosan rengeteget segítesz, amiért nagyon hálás vagyok. A személyes kapcsolatunkon túl, a Fórum követése és olyan, mintha egy idegen országban kirándulnék .

Nem hiszem, hogy tovább kellene bővíteni a kínálatot, így is nagyon sok téma van. Nekem, és úgy látom sokaknak nagyon tetszett az energiáról szóló írásod. Az olyanfajta elmélkedések, amik szembesítik az embert azzal, hogy ha másként működik, attól még nem selejt, szerintem érdekelne sokakat…Mert ez a világ a tökéletesség mítoszában él.

El sem tudom képzelni, mekkora munka van abban, hogy folyamatosan fenntartsd, sőt, növeszd a Fórumot! Csak fel tudok nézni Rád!!! :heart:

5 kedvelés

Kedves @Kathy !

Örülök, hogy ezt írod, mert nekem is a kezdetektől ez volt az érzésem. Majd ahogy egyre több tapasztalatom lett a közösségi médiában, annál erősebben fogalmazódott meg bennem, hogy az nem erre való. Ott villanások vannak, a valódi tartalmak sajnos elsikkadnak, visszakereshetetlenné válnak egy szempillantás alatt (ha egyáltalán eljutnak az olvasókhoz) :slightly_frowning_face:

Nagyon örülök neki, hogy így látod :blush:

A magam kis világában élve néha nehéz eldönteni, hogy mi is az, ami nem nyilvánvaló mindenkinek. Hiszen mindig ott van a kisebbrendűség réme: ha én tudok valamit, “nyilván” mindenki más is tudja… :smile:

Azt hiszem minden közösségnek át kell esnie ezen az időszakon, hiszen minden közösségben sokkal több passzív olvasó van, mint amennyi aktívan részt vesz a beszélgetésekben. Ezzel természetesen nincs semmi baj, hiszen mindenki olyan mértékben vesz részt a közösség építésében, amennyire számára biztonságos és kényelmes.

Amit a FB-ról mondtál, az viszont szöget ütött a fejembe, ugyanis csakúgy, mint a FB, mi is küldünk e-mail értesítést a válaszokról és nálunk is megjelenik minden a jobb felső sarokban, a profilképnél jelzett üzeneteknél :thinking:

Lehet, hogy erről is kéne írjak egy tájékoztatót a Technikai segítség kategóriába?

Ám mindettől függetlenül, ha Te vagy bárki, aki ezt olvassa, megírja nekem, hogy ha esetleg gondja akadna a társalgásban való részvétellel, és hogyan segíthetnék azt kiküszöbölni, nagyon hálás lennék :heart_decoration:

Túlságosan is abban él, ebben tökéletesen egyetértünk. Ám mindeközben csupán egyetlen ideált hajlandó elismerni. Pedig a tökéletesség nagyon sokfelől jöhet és nagyon sokféle formában megmutatkozhat.

Nekem is hosszú évtizedekre volt szükségem ahhoz, hogy rájöjjek, hogyan, miként rejlik tökéletesség mindabban, amit a társadalom tökéletlenségnek lát, az pedig egy új szint meglépését igényli számomra, hogy írjak is róla, ezért néha nem könnyű.

Hiszen tudod Te is, hogy tökéletességet látni ott, ahol mások hiányosságot látnak, úgy festhet némelyeknek, mintha magyaráznám a bizonyítványt. Ám mi sem áll távolabb az igazságtól. Ezt bizonyítják többek között a Te csodás képeid is, amelyek kézzel foghatóak és letagadhatatlanok. Konkrétak, akárcsak az ember, aki mögöttük áll.

Ráadásul úgy vélem, hogy megtagadni a másfajta, akár elsőre nehezen értelmezhető tökéletességet olyan, mint elhatározásból fél kézzel élni az életünket. Hiányozni fog. Talán megszokjuk, belenövünk, talán gondolkodás és valódi hiányérzet nélkül küzdünk meg a helyzet adta nehézségekkel, mégis sokkal több lehetőséget és színt ragadhatunk meg, ha nem tagadjuk meg a másik kezünket.

És úgy vélem, hogy nincs ez másként társadalmi szinten sem.

Nagyon szépen köszönöm, de én semmire sem mennék az írásaimmal, ha nem lennétek Ti, akik olvassátok és a saját gondolataitokkal gazdagítjátok őket :hugs:

2 kedvelés

Nekem így tökéletes ez a hiperszuper jóóóóóóóóó fórum rengeteg jó téma és jó írások, receptek. Imádom a fórumot és az elefánt a Porcelánboltodat és további sok sikert kívánok neked.

1 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm, kedves @Raf :slight_smile:

És különösen köszönöm az ötleteidet, véleményedet és kiigazításaidat, amelyek mindig a megfelelő pillanatban jönnek. Nem tudom, hogy csinálod, de végtelenül hálás vagyok értük :hugs:

Az elménk és a lelkünk táplálása mellett gondolsz a bendőnk megtöltésére is és a kalóriák ledolgozásához is adsz ötleteket :wink: Nincs ötletem, mivel lehetne teljesebbé tenni a képet. Nekem így megfelel, csak így tovább! :ok_hand::+1:

1 kedvelés

:smile::sweat_smile::rofl::joy::smiley:

Ez tetszik! Ezt soha nem gondoltam így végig, de végső soron igazad van :grin:

Köszönöm a figyelmedet és nagyon örülök, hogy velünk tartasz :hugs: :slight_smile: