Hotmail fiókot használsz? Akkor ez érdekelhet!

Ha régi, jól ismert tagunk vagy, és Hotmail e-mail címet használsz, talán feltűnt, hogy egy ideje nem kapsz tőlünk leveleket. Nos, ez nem azért van, mert nincsenek új tartalmak a Fórumon, sőt, még az értesítéseket sem állítottuk le, azonban rajtunk kívül álló okokból nem tudunk Hotmail-es címre levelet küldeni.

A probléma nem újkeletű. A Fórum működése során számtalan olyan időszak volt, amikor egy tőlünk teljesen független, a Microsoft oldalán keletkezett probléma miatt ezekre az e-mail címekre teljes IP tartományokból nem lehetett levelet küldeni.

Így nem csak a mi értesítéseinkről, de ki tudja, még miről maradtál le ezen időszakok alatt!

Ilyenkor ugyanis nem csak a hírleveleket, de az internetes vásárlásaidhoz kapcsolódó értesítéseket, számlákat és a rendeléseidet, regisztrációidat megerősítő e-maileket sem kapod meg.

Éppen ezért azt javasoljuk, hogy ha szeretnél a Microsoft szeszélyétől függetlenül kapcsolatban maradni velünk, akkor a beállításoknál adj meg olyan e-mail címet, ami más szolgáltatóhoz tartozik :love_letter:

Regisztrálnál?

Akkor nem javasojuk, hogy Hotmail-es e-mail címet adj meg, mert a regisztrációd megerősítéséhez aktiváló linket küldünk ki a megadott e-mail címre.

Ha ez éppen egy ilyen problémás időszakban történik, és a nem kapod meg a levelünket, akkor sikertelen lesz a regisztrációd. Ráadásul nem csak nem jutsz hozzá a kért tartalmakhoz, de a nem aktivált fiókokat 14 napon belül törölnünk kell.

A Microsoft nevében is elnézést kérek a kellemetlenségért :disappointed:


Segítségre van szükséged, hogy megváltoztasd az e-mail címedet? Akkor ide kattints útmutatásért :wink:

2 kedvelés