Rólam - Elefánt A Porcelánboltban

Először is szeretném, ha tudnád, milyen hálás vagyok a figyelmedért. Tényleg nagyon sokat jelent nekem. Életem közel felénél járva soha nem gondoltam volna, hogy egy már-már grafomán Asperger-szindrómás írásai bárki figyelmére is számot tarthatnak.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://elefantaporcelanboltban.com/rolam/
2 kedvelés

Nagyon örülök neked, és annak hogy @Kathy ajánlott! Kivételes embert ismerhetek meg az internet által, mert hiszem hogy itt is születhetnek jó kapcsolatok.

2 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat :heart:

Igen, én is hiszem, hogy az internet nagyon jó olyan emberek és jelenségek megismerésére, amelyek fizikai értelemben távol vannak tőlünk, de azokat is tökéletesen megértem, akik óvatosak :blush:

1 kedvelés

Ma olvastam csak ezt a rólad szóló írásodat, és így már telesen értem,hogy miért vagy ilyen, kissé félénk,és az önbizalmad miért nincs a csúcson. Részemről biztosíthatlak, hogy bármiben ha segítségre van szükséged,rám számíthatsz. Semmit nem von le az állapotod abból, hogy kivételes tehetségnek tartalak az irodalom terén, és áldom Teller Ágnest, hogy felkarolt, és megismerhetlek. És persze @Kathy -t is, hogy felhívta Rád a figyelmem. Azt hiszem sok barátot, kedves ismerőst találsz még az interneten,és ez remélem segít a nehézségeid elviselésében,és leküzdésében. Bátran írj, sokat segíthet az élet adta nehézségek elfogadásában. Nagyon sok szeretet szorult belém,most adok neked egy csokorral belöle, örülök Neked!

2 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat, nagyon sokat jelentenek :slight_smile:

Az igazság az, hogy egész életemben írtam, lényegében azóta, amióta megtanultam a betűket. Nem hiszem, hogy bármikor is abba tudnám hagyni, legfeljebb ismét eltemetném őket a szekrények és számítógép tárolók mélyére :wink:

1 kedvelés

Köszönöm! :kissing_heart:

2 kedvelés

Én köszönöm, hogy csatlakoztál hozzánk :purple_heart:

1 kedvelés