Soha Világ mérföldkő

Ember tervez, nyomda végez, hogy témához illővé alakítsam a mondást, ám a tegnapi napom pontosan ilyen volt. Zsebikével akartam foglalkozni egész nap, de észrevétlenül gyorsan mérföldkőhöz értünk Soha Világ meséinek nyomdai előkészítésével, ezért egész napos konzultációkkal, hümmögésekkel, kultúrált vitával töltöttük a napot.

Reggeltől egészen este hatig oda-vissza mentek a kérdések, javaslatok, lehetőségek és válaszok, hogy mindent minden lehetséges szempontból átrágjunk, végül este hatra meg is lett az egész napos odafigyelés eredménye. Ám erről bővebben egy másik írásomban mesélek :wink:

Este hatra úgy kifáradtam, hogy képtelen voltam elővenni Zsebikét, ráadásul a harmadik, eddig még nem említett futó projekthez sem voltam képes épkézláb mondatokat írni, ezért úgy döntöttem, hogy visszatérek a Szerelem Projekthez.

Két-három órát még azon is dolgoztam, így befejeztem a mérföldkövek többségének lefektetését. Már csak néhány fontos kulcs momentum várat magára, és akkor hivatalosan is késznek nyilváníthatom a sztori csontvázát :skull:

Mi lesz ma?

Fogalmam sincs. Őszintén :smiley:

Hajnalban a Szerelem Projekthez való képek és szavak ébresztettek, tehát valószínű, hogy ha ma nincs rám szüksége a nyomdának, akkor azzal fogok foglalkozni.

Nem lustaságból, de az elmúlt évek tapasztalata az, hogy nem elég kiszámíthatatlan, hogy az írói agy nem lineárisan működik, ráadásul akkor nyújtja a legjobbat, amikor azt a hullámot lovagolom meg, ami aznap keletkezett ki tudja, honnan.

Úgyhogy nekem írásra, jegyzetelésre fel, Neked pedig vidám, fényekkel teli napot kívánok :sun_with_face:

3 kedvelés