Soha Világ titka

Minden alkalommal, amikor becsukom az ajtót a hátam mögött, megelevenedik a Menny vagy a Pokol. A szerelem, a gyötrelem, a tagadás, a vágy és az emberi lélek megannyi csodás villanása.

Ám ez nem csak most van így, hanem mindig is így volt. Amíg más gyerek babázott, homokvárat épített vagy autóversenyt rendezett a szőnyeg mintázata kínálta autópályán, én magamra zártam az ajtót, és mire megfordultam, a szoba váratlan, kalandos és Soha nem látott helyszínekké változott. Hirtelen megtelt élettel, szereplőkkel, történetekkel, s nekem egy szempillantás alatt kellett megtalálnom a helyem a semmiből felbukkant jelenetekben.

Így voltam már szerencsés és nyomorult, főhős és főgonosz, de legtöbbször csupán egyszerű szócső vagyok, hogy ezek a történetek utat találjanak az emberekhez, Hozzád.

Mert Soha Világ történetei emberekről szólnak embereknek. Rólad, rólam, a postásról és a szomszédainkról. Rólunk fednek fel valamit, amit nem merünk vagy nem vagyunk képesek meglátni egymásban és önmagunkban: hogy többek vagyunk, mint a pillanatnyi hibáink és döntéseink, és bármi is történjen, magunkban hordozzuk a nagyszerűséget.

Ez Soha Világ. Váratlan, láthatatlan és megfékezhetetlen.


Beleolvasnál Soha Világ meséi 1. kötetébe? Ide kattints!

Ha még részletesebben szeretnéd tudni, hogy áll ennek a könyvnek a kiadása, és már most szeretnél belesni a soron következő kötetek alakulásába, akkor regisztráció után a Morzsák kategóriában követheted a legapróbb lépéseket is.

Ha még nem regisztráltál, akkor akkor kattints az alábbi Válasz gombra, és hozz létre egy új fiókot, hogy ne maradj le a hírekről!

9 kedvelés

Szerintem a mennyország és a pokol is itt lapul a szívünkben. Ám ugyanez a helyzet az Istennel is. És nem választandó szét a lélek és a szív. A gondolataink irányítanak, meghatározó szerepük van. Én ezt olvastam ki az írásodból. :heart:

5 kedvelés

Minden bizonnyal nem véletlenül, mert bár nem volt célom ezt kifejezni, mégis hiszem, hogy így van. Soha Világ pedig számomra a mindennapos emlékeztető, hogy ezt el ne felejtsem az állandó rohanásban :slight_smile:

5 kedvelés