Sürgős segítség kérés!

Ahogy a fórumon megjelenő új témákból és nyüzsgésből talán már észrevetted, fejlesztések zajlanak a háttérben, amelyek eredményeképpen remélhetőleg minden sokkal kényelmesebb és még élvezhetőbb lesz Számodra.

Ennek szellemében a közeljövőben készülünk teljesen áttervezni a blog külsejét is, amelyben a vele járó számtalan technikai probléma miatt már nem fog helyet kapni a Facebook kommentezési lehetőség.

Ezért azt kérném, hogy amennyiben regisztrált tagja vagy a fórumnak és valaha a múltban írtál kommentet a blogra, kérlek tudasd velem egy erre a témára írt válaszban, hogy hozzájárulsz-e, hogy a blogon megjelent kommentedet átmozgassuk ide, az adott blogposzthoz tartozó fórum témába!

Lényegében csak annyi történne, hogy a FB kommented a jelenlegi felületről átkerülne ide, a fórum Blog szekciójába, mintha ide írtad volna eredetileg.

Előre is köszönöm a segítséged :slight_smile: :heart:

6 kedvelés

Részemről OK!

2 kedvelés

Hála és köszönet érte :heart:

Ez nekünk nagyon nagy segítség, talán nem is látszik, mennyire :blush:

2 kedvelés

Nem irigyellek most Titeket!:roll_eyes:
Gondolom, nyakig vagytok a munkában…kitartás!!! :heart:

2 kedvelés

Ezzel jár! Viszont ezzel a sok munkával most lerázunk egy csomó technikai nehézséget magunkról, amit eddig cipeltünk az előző blog ruházattal :slight_smile:

Úgyhogy a motiváció és a lelkesedés adott, már csak a segítségetekre van szükségünk :wink:

2 kedvelés

Rendben!!

3 kedvelés

Hálásan köszönöm a segítségedet :heart:

2 kedvelés

Részemről ők.

2 kedvelés

Nagyon hálás vagyok :blush:

2 kedvelés

Részemről is rendben van :slight_smile:

2 kedvelés

Hálásan köszönöm Neked is :heart:

3 kedvelés

Ma reggeltől hivatalosan is megszűnt a fb kommentezési lehetőség a blogon, ezért mostantól Porcelánbolt Fórum regisztráció szükséges ahhoz, hogy kommentet írj bármelyik írásomhoz.

Hálásan köszönjük a támogatásotokat ehhez, amit részben itt, részben privát üzeneteken keresztül kaptam Tőletek :purple_heart:

Mivel ezzel ennek a posztnak a témája okafogyottá vált, leveszem a kitűzött jelzőt róla, hogy ne legyen többé útban :slight_smile:

2 kedvelés

Én is beleegyezem a mozgatásba. @Adrienne_Takacs nevében is.

3 kedvelés