Tisztára mosott szavak - Elefánt A Porcelánboltban

– Volna kedved hazafelé sétálni? – kérdezte Janek, miközben kulcsra zárta közös irodájuk ajtaját.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://elefantaporcelanboltban.com/iras/tisztara-mosott-szavak/
3 kedvelés

Hát, ez csodáslatos! :heart: Nem tudom ragozni, nagyon-nagyon tetszik!!! :heart:

1 kedvelés

Nagyon örülök neki. Köszönöm, hogy elolvastad :heart:

1 kedvelés

Naná, hogy elolvastam! Iszonyatosan rossz napom volt ma. Alig vártam, hogy végre elolvashassam! Megnyugtatott… olyan nagyon szépen írsz! :heart:

1 kedvelés

Sajnálom, hogy rossz napod volt, de az boldoggá tesz, hogy tudtam egy kis enyhülést hozni, még ha csak a végére is :heart:

1 kedvelés

Nagyon kedves történet, az én napomat is bearanyozta. Köszönöm! :heart:

2 kedvelés

Boldog vagyok, hogy örömet okozott, és köszönöm Neked, hogy tudattad velem :heart:

1 kedvelés

Nekem is nagyon tetszik! Gratulálok!

2 kedvelés

Hálás vagyok, hogy elolvastad :purple_heart:

1 kedvelés

“Lelket tisztító könnyek”…szóval ezért könnyezünk,amikor sírunk. Soha nem gondoltam bele ebbe ilyen mélyen. És tényleg, amikor sírok, mintha a lelkem megtisztulna, mert utána könnyebb. Nagyon sokat találkozok a mindennapjaimban szomorú eseményekkel. Amikor már a lelkem csordultig tele bánattal szomorúsággal, a könnyeim akaratlanul is elerednek, a lelkem kitisztul, de tovább sajog…a héten ismét elvesztettem egy betegem…sokan mondják hogy az eü. dolgozók elfásulnak. Lehet. De én a 30 év alatt nem fásultam el. Minden betegem elsiratom, a magam kis belső szobájában…ez a mondat amit írtál, nagyon megragadott. És való igaz, hogy mennyit jár nekem is a szám…néha kellene az én nyakamba is egy nagy zuhé…megérdemelném… Nem tudom elhinni, hogy Te Caelen “más” vagy mint mi ! Talán inkább mi többiek vagyunk a mások, és Te vagy az aki felnyitja szemeinket. Néhány napja olvasom az írasaidat, és egyre többször jutok erre a megállapításra.

2 kedvelés

Ha így van, örülök, de érzem a felelősség súlyát is. Hálás vagyok a szavaidért :heart:

A másság azonban sokféle formában ölthet testet, és hidd el, néha átok nem kitűnni a tömegből első pillantásra. Sok vitát, veszekedést, csalódottságot szül, így valódi kapcsolatot alig-alig talál a hozzám hasonló ember.

A Benned is felmerülő kétség ugyanis rendszerint elvárást szül, és egyikünk sem lehet biztos benne, képes vagyok-e megfelelni ennek az elvárásnak, bármi is legyen az :pensive:

1 kedvelés

Gyönyörű történet!

1 kedvelés

Hálásan köszönöm, hogy megírtad nekem, Zsuzsika :heavy_heart_exclamation:

Nagyon boldog vagyok, hogy tetszik :hugs: