– Volna kedved hazafelé sétálni? – kérdezte Janek, miközben kulcsra zárta közös irodájuk ajtaját.
This is a companion discussion topic for the original entry at https://elefantaporcelanboltban.com/iras/tisztara-mosott-szavak/
– Volna kedved hazafelé sétálni? – kérdezte Janek, miközben kulcsra zárta közös irodájuk ajtaját.
Hát, ez csodáslatos! Nem tudom ragozni, nagyon-nagyon tetszik!!!
Nagyon örülök neki. Köszönöm, hogy elolvastad
Naná, hogy elolvastam! Iszonyatosan rossz napom volt ma. Alig vártam, hogy végre elolvashassam! Megnyugtatott… olyan nagyon szépen írsz!
Sajnálom, hogy rossz napod volt, de az boldoggá tesz, hogy tudtam egy kis enyhülést hozni, még ha csak a végére is
Nagyon kedves történet, az én napomat is bearanyozta. Köszönöm!
Boldog vagyok, hogy örömet okozott, és köszönöm Neked, hogy tudattad velem
Nekem is nagyon tetszik! Gratulálok!
Hálás vagyok, hogy elolvastad
“Lelket tisztító könnyek”…szóval ezért könnyezünk,amikor sírunk. Soha nem gondoltam bele ebbe ilyen mélyen. És tényleg, amikor sírok, mintha a lelkem megtisztulna, mert utána könnyebb. Nagyon sokat találkozok a mindennapjaimban szomorú eseményekkel. Amikor már a lelkem csordultig tele bánattal szomorúsággal, a könnyeim akaratlanul is elerednek, a lelkem kitisztul, de tovább sajog…a héten ismét elvesztettem egy betegem…sokan mondják hogy az eü. dolgozók elfásulnak. Lehet. De én a 30 év alatt nem fásultam el. Minden betegem elsiratom, a magam kis belső szobájában…ez a mondat amit írtál, nagyon megragadott. És való igaz, hogy mennyit jár nekem is a szám…néha kellene az én nyakamba is egy nagy zuhé…megérdemelném… Nem tudom elhinni, hogy Te Caelen “más” vagy mint mi ! Talán inkább mi többiek vagyunk a mások, és Te vagy az aki felnyitja szemeinket. Néhány napja olvasom az írasaidat, és egyre többször jutok erre a megállapításra.
Ha így van, örülök, de érzem a felelősség súlyát is. Hálás vagyok a szavaidért
A másság azonban sokféle formában ölthet testet, és hidd el, néha átok nem kitűnni a tömegből első pillantásra. Sok vitát, veszekedést, csalódottságot szül, így valódi kapcsolatot alig-alig talál a hozzám hasonló ember.
A Benned is felmerülő kétség ugyanis rendszerint elvárást szül, és egyikünk sem lehet biztos benne, képes vagyok-e megfelelni ennek az elvárásnak, bármi is legyen az
Gyönyörű történet!
Hálásan köszönöm, hogy megírtad nekem, Zsuzsika
Nagyon boldog vagyok, hogy tetszik