Én köszönöm, hogy itt vagy velünk 
Köszönöm a bizalmat. Ígérem és fogadom, hogy a szabályokat szigorúan betartom, sérelmet senkinek nem okozok, a társadalom javát szolgálom!
Kedves Ilona!
Szeretettel köszöntelek a közösségünkben és végtelenül hálás vagyok a jóindulatodért ![]()
Kívánom, hogy érezd jól Magad köztünk, és ha bármelyik témához hozzászólnál, esetleg kérdésed merülne fel, írj nyugodtan. Boldogan olvassuk a gondolataidat, tapasztalataidat, véleményedet.
Szeretettel,
Caelan
Mivel most sikerült regisztrálnom, új lény vagyok itt. A létezését követtem máshol, most közelebbről próbálom. Tisztelettel: Hermész
Meglepett és boldog vagyok, hogy itt látlak, drága Hermész ![]()
Érezd jól Magad köztünk, és ha bármi kérdésed lenne, írj nyugodtan ![]()
Draga Caelan, nagyon sajnálom ezt az erthetgetlen tettet a face book tól. Mi a csuda tortént?? Valaki irigyelt ?? Valaki valamit tett a hátad megett ?? Remélem sikerul ujra visszajonnod! Addig is kivánok kellemes napokat!!
Drága Er!
Hálásan köszönöm a kedves együttérzésedet és hogy itt vagy velem
El sem tudod képzelni, hogy milyen sokat jelent nekem ![]()
Ha igazán őszinte akarok lenni, fogalmam sincs, hogy mi történt. A FB gyakorlatilag 24 óra alatt bedarálta nem csak az írói, de a személyes fiókomat is az összes posztommal és hozzászólásommal együtt. Emberrel nem tudtam beszélni, úgy tűnt, az egész egy emberi irányítástól mentes, automatizált rendszer műve, és indoklásként mindkét esetben csak annyit kaptam, hogy a “közösség védelme érdekében”, bármit is jelentsen ez.
Az egész olyan gyorsan zajlott le, hogy nincs értelme az okokat keresni, hiszen a lehetőség, hogy újrakezdjem a Meta bármely felületén, gyakorlatilag köddé vált. Ezért most igyekszek előre nézni, mert érzem, látom, hogy mindennek ellenére is itt vagytok velem, nekem pedig annyi írásom vár arra, hogy végre olvashassátok, hogy Titeket hagynálak cserben, ha most teret adnék a lehangoló érzelmeimnek.
Neked is kellemes, békés napot kívánok ![]()
Drága Caelan, ilyen az élet. Mikor a legkevesbbé várja az ember akkor szurják hátba. De gyakorlatom szerint ezt mindeg kilhet kuszobolni ! Léteznek más források is. Itt nálunk a legtobb ember átment a Instagram - oldalára, Es ott is rengeteg olvasó van ! Ratudsz szállni az Instagram ra ?/ Meg van a Messenger is! NHem tudom nálatok ez ismeros e??
Van egy nagyon kedves Gedeon nevezetu úr aki postol téged sôt válaszol is. Te nem tudnál hozzá kapcsolodni , s az o vonalán
folytatni ?/ ??
Drága Er!
Én ezt nem tekintem hátba szúrásnak, inkább úgy veszem, mint átirányítást. Azaz nem azt kérdezem, hogy miért történt, hanem azt, hogy ha így nem megy, akkor hogyan? ![]()
Tudom, hogy vannak más közösségi média platformok is, de egyelőre nem gondolkozom abban, hogy bármelyikhez is csatlakozom, mert szeretném előtte kitenni az új, most készülő oldalamat, ami egyesíti a blogot és ezt a fórumot.
Köszönöm szépen az ajánlásokat, de ezek a felületek biztos nem jönnek szóba. A Messenger a Facebook privát üzenetekre létrehozott alkalmazása, az Instagram pedig ugyanúgy a Meta felülete, mint a Facebook, ezért ezek mögött biztosan ugyanaz a mesterséges intelligencia fut, ami engem szó nélkül kirakott.
Gedeon sok szempontból nagyon nagy segítség nekem, amiért rendkívül hálás vagyok neki, de azon túl, hogy néhány direkt üzenetemet beküldöm vele, ahogy ma is küldtem egy levelet a tagoknak, rizikós lenne ennél többet kérjek.
Miután ugyanis az írói fiókomat törölte a rendszer, a privát fiókommal próbáltam belépni a csoportba és felvenni a fonalat ott, ahol a törlés miatt megszakadt. Viszont a mesterséges intelligencia valószínűleg érzékelte az egyezést az írói fiókom és az újonnan aktivizált privát fiókom stílusa között, így néhány órán belül a privát fiókomat is figyelmeztetés és indoklás nélkül törölte.
Éppen ezért félő, hogy ha Gedeon az én hangomon szólalna meg, az ő fiókja is egy pillanat alatt lapátra kerülne, ami nem csak a csoport érdeke ellen menne, de tőle sem kérhetem, hogy még ennél is többet kockáztassa a fiókját értem.
Ugye megérted, drága Er? ![]()