Újra elérhetőek vagyunk!

Kicsit lelassultunk, ahogy a hideg beköszöntött, bár vajmi kevés köze van a kettőnek egymáshoz :smile:

A helyzet az, hogy heti hét nap, reggeltől estig a novellasorozatomon dolgozom, hogy mielőbb kézbe vehesd és olvashasd, ezért kevés egyéb megírásra alkalmas dolog fordul meg a fejemben. Ráadásul a technika ördöge is vicces kedvében volt az elmúlt héten, hiszen neki köszönhetően a Fórum és a Blog is egyik pillanatról a másikra vált láthatatlanná, elérhetetlenné.

Ha ebben az időszakban próbáltál meg elérni minket, akkor elnézésedet kérem :sweat:
A problémát, úgy tűnik, sikerült megoldani, ezért örömmel tudatom, hogy a Fórum kicsit megváltozott külsővel, de változatlanul színes tartalmakkal vár vissza :hugs:

Azt nem ígérem, hogy a sorozat első kötetének megírása alatt sok új cikket fogok feltenni, de ha bármely témában írsz nekem, akkor arra mindenképpen válaszolni fogok.

Hiszen mindig örömmel tölt el, ha hallok Felőled, és energiával tölt fel, ha beszélgethetek Veled és segíthetek Neked. Mert erről szól ez a Fórum: rólunk, barátokról :heart:

6 kedvelés

Örülök neki, már azt hittem, eltűnik :hugs:

1 kedvelés

Már csak az hiányozna! Azt hiszem többen vernénk a fejünket a falba, ha az megtörténne :smiley:

3 kedvelés

Nagyon örülök neki, hogy újra elérhető elefánt a porcelánboltban. Nagyon várjuk a novellás kötetedet. Hiperszuper gratula hozzá neked és további sok sikert kívánok neked á

2 kedvelés

Nagyon hálás vagyok a biztatásodért :heart:

Ígérem, igyekszem mielőbb végig vinni a teljes kiadási procedúrát, és jövő tavasszal, legkésőbb nyár elejéig nyomtatott formában is elérhetővé tenni a novellasorozat második kötetét.

A novellás kötetet, amiről egy ideje beszélgettünk, úgy terveztem, hogy az öt részes novellasorozat után adom ki talán, de természetesen van beleszólásotok. Ha gondoljátok, beszélhetünk róla, csak azt nem tudom, hogy mikor tudok időt keríteni rá :thinking:

Akárhogy is, köszönöm, hogy itt vagy velem, és támogatsz :hugs:

2 kedvelés