– Nos, ha ön is jónak látja, kezdjünk is bele – szólt barátságos hangon a pszichológus. – Miért keresett fel?
This is a companion discussion topic for the original entry at https://elefantaporcelanboltban.com/iras/mikulasnak-irt-level/
– Nos, ha ön is jónak látja, kezdjünk is bele – szólt barátságos hangon a pszichológus. – Miért keresett fel?
Hát ez nagyon jó!
Teljes mértékben átéltem a Krampusz kétségbeeséstét! Olyannyira jó “adtad” elő!
De, a végső fordulat… na, ez mindent visz!
Gratulálok!
Végre, egy különleges ünnepi történet! /Tele vagyunk kissé giccses nyálas mesékkel. /
Nagyon örülök, hogy tetszett
Kicsit féltem ezt is kirakni, éppen az Általad is említett “konkurencia” miatt. Nem tudtam eldönteni, hogy ez az elvárás, vagy erre sodorja az írókat a múzsa
Úgyhogy ez egyfajta tesztmenet, hogy illik-e a humorom az ünnephez
Nagyon tetszik!!! Kérek még ilyen történetet! Fergeteges a humorod!!!
Nagyon szépen köszönöm
Ígérem, igyekezni fogok
Igen! Én is támogatom , kellenek az ilyen történetek!
Terveztem még néhányat az ünnepek idejére
Ha elegen szurkolunk, akkor akár még össze is jöhet…
Csak írd meg! Annyira egyedi, annyira aranyos, biztos vagyok benne, hogy sokan felsóhajtanak: " Na végre!!! Ez más, mint az agyoncsépelt történetek, amik már a fülünkön folynak ki!"
Na, azt hiszem most kergettél vissza a csigaházába néhány millió lelkes írópalántát, akik próbálnak dobbantani a karácsonyi történeteikkel
Biztatásnak szántam!
Engem sikerült is lelkesítened
Csak szegény többiek…
Varázslatossan gyönyörű szépségű különleges és nagyon aranyos az írásod és nagyon tetszik. Teljesén egyedi és elképesztően jóóóóóóóóó humorod van kedves Caelan.
Nagyon szépen köszönöm a hatalmas dícséretet
Örülök, hogy Téged is sikerült megnevettetni
Nagyon ötletes és jól megírt ez a novella. Gratulálok!
Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett
Köszönöm szépen, hogy olvashattam!
Imádom!!!
Boldoggá tesz, hogy még mindig tetszik
Hálásan köszönöm a hozzászólásodat
Hát ezen jót röhögtem…megnéztem volna a pszichiáter elképedt arcát ! …és mit mondhatott a fiának ? …és mit tett a fia ? Engem érdekelnének a további események!