A nyertes borító!

Végtelenül hálás vagyok mindenkinek, aki részt vett a múlt heti szavazáson :hugs:

Számomra roppant mód izgalmas volt az egész, és annyi fantasztikus tanácsot, javaslatot kaptam, amiről soha nem is álmodtam! Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta velem a gondolatait :heart:

Sajnos nem mindegyiket tudom alkalmazni a most megjelenő könyvre, de a későbbiek szempontjából mindenképpen fontos támpontokat adtatok, hogy mire figyeljek oda. Soha nem tudok ezért eléggé hálás lenni :blush:

Ahogy talán a képből már ki is találtad, a nyertes borító az esőben sétáló pár lett, vagy a szavazásban megszokott nevén a “hármaska”, ami eredetileg a Tisztára mosott szavak c. novellám kísérőképe, amely természetesen helyet kapott a kötetben is.

A szavazás végtelenül szoros volt, ezért ha “egyeskére” szavaztál, azaz a rózsára, akkor sem szeretném, hogy csalódott légy :slight_smile: A két kép ugyanis annyira fej fej mellett haladt, hogy a számláláskor csupán egyetlen szavazattal előzte meg a párocska.

Annyira izgatott vagyok, hogy közöljem Veled a nagy hírt, hogy a fenti képen nem változtattam szinte semmit, pedig még bőven van vele teendő, mire a nyomdába kerül. Éppen ezért tisztában vagyok vele, hogy a cím nem elég kontrasztos, sőt, azt is tudom, hogy a kötet alcíméből hiányoznak az ékezetek. Ígérem, többek között ezeket is javítani fogom.

Sőt, @RonaiKatalin és még néhány kedves olvasóm javaslatára az alcím is és a belső részek címei is változni fognak, ám hogy mire, az legyen egyelőre az én titkom :wink:

Végtelenül hálás vagyok a közreműködésedért, és hamarosan jelentkezem újabb mesékkel és hírekkel :blue_book:


Beleolvasnál Soha Világ meséi 1. kötetébe? Ide kattints!

4 kedvelés