Elkezdődtek a nyomdai előkészületek!

Néhány hónappal ezelőtt nehéz döntés előtt álltam. El kellett döntenem, az akkor elkészült kéziratot azonnal nyomdába küldöm, és elfogadom a végeredményt, bármilyen is lesz, vagy végigjárom azt az utat, ami biztosítja a lehető legszebb kiadványt, ám cserébe kockáztatom, hogy a könyv karácsonykor a fa alá kerülhessen.

Akkor az utóbbi mellett döntöttem, mert hiszem, hogy a türelmed, az ezer módon megnyilvánult támogatásod és figyelmed, amivel követed az újabb és újabb megjelenéseimet, arra kötelez, hogy csak a legjobbat nyújtsam át Neked virtuálisan és nyomtatott formában is.

Persze, ahogy ilyenkor lenni szokott, ebben a néhány rohanós hónapban is minden közbejött. Betegség és sorozatos számítástechnikai akadályok csakúgy, mint megbocsátható emberi tényezők, amelyek miatt minden sokkal lassabban zajlik, mint ahogy szeretném.

Ennek ellenére boldog vagyok, hogy eljutottam idáig, és örömmel látom, hogy miként válik az álmom valódi nyomtatott csodává, miközben tanulok, rutint szerzek, hogy a kezdeti gyerekbetegségek elmúltával minden sokkal gördülékenyebben és mindenki számára kevésbé idegtépő módon fusson végig.

Ám hogy nyilvánosan is válaszoljak az egyre többek által privátban feltett kérdésre, Soha Világ meséi első kötetének digitális verziói a tervek szerint még karácsony előtt megvásárolhatóak lesznek, míg a nyomtatott verziót jelentős árengedménnyel lehet majd előrendelni.

Hamarosan jövök a további részletekkel :wink:

Addig is hálásan köszönöm a türelmedet és a sürgető üzeneteket :heart:


Esetleg addig is beleolvasnál Soha Világ meséi 1. kötetébe? Akkor ide kattints, és már olvasgathatsz is :slight_smile:

6 kedvelés