Exkluzív író-olvasó közösség

A beszélgetés folytatása innen Mit változtatnál meg varázsütésre?:

Nincs akadálya, csak két kérdésem vetődött fel ezügyben:

  1. Van-e elegendő érdeklődő, aki csatlakozna?
  2. Mi alapján válogatnád az olvasókat? (az író definíciója talán elég egyértelmű :grin: )

Egyébként én egyre több író munkájára adok visszajelzéseket, szerkesztési javaslatokat, és ha az illető elég erősnek érzi magát, és ezt előre jelzi, nem szoktam senkivel kesztyűs kézzel bánni :smirk:

3 kedvelés

Én úgy gondolom lenne elég jelentkező, ezt persze valahogyan ebben a kis " csoportodban " lehetne hirdetni. Maga az író tagok szerintem szívesen jönnének, az olvasók…na az egy kényes dolog. Mint minden író, más és más témát ölelt fel. Az olvasó dönti el mennyire érdekes az adott írás. Én magam személyében nagyon sok szerzői oldalon vagyok, kritikus szemmel olvasok és az alapján adom a kritikát. Fontos,h az olvasó nyitott legyen egy-egy műre, részletekre.

2 kedvelés

A meghirdetés nem gond, mert ez a beszélgetés most egy nyilvános részben van, a Vélemény kategórián belül :blush:

Ami az olvasókat illeti, a kérdésem valójában arra vonatkozott, hogy mi alapján gondolnád felvenni az egyik olvasót, a másikat pedig elutasítani? :thinking:

1 kedvelés

Két olyan íróval készítettem interút, ami azt mondhatni közelebb hozta az olvasót és az írót. Meg kell Őket ismernünk, tudni kell miről szól az írás, stb.

2 kedvelés

Most konkrét írókról vagy az író-olvasó kapcsolat kialakításáról önmagában beszélsz?

Ez hogy kapcsolódik az alapvető kérdéshez, hogy mi alapján veszel fel olvasókat a csoportba? :thinking:

1 kedvelés

Vannak olyan olvasók akik csak az ingyen olvasásra mennek, ezek sosem fognak megfelelő kritikákat írni. Hogy mi alapján lehet Őket rostálni?? Az eddigi hozászolások alapján. Csak figyelni kell.

1 kedvelés

Értem, de konkrétan mire figyelnél, ha admin lennél?

1 kedvelés

Nem a profilképre, az egyszer biztos. Megnézném milyen eddigi csoportokban van, az sokat elárul. Legalább is Nekem.

1 kedvelés

A csoportjaink még csak most alakulnak, ezért nem sok választása van a közösség tagjainak :slight_smile:

Mi több, ez az író-olvasó közösség, ha mostanában jönne létre, akkor az elsők között lenne a fórum közösségein belül, tehát most még nem nagyon tudsz ez alapján szelektálni.

Viszont ami eszembe jutott:

Van itt a fórumon egy Társalgónk a fórum legaktívabb tagjainak. Azon emberkéknek, akik a legtöbbet vannak itt és a legtöbbet adnak hozzá a közösség építéséhez és általában az életéhez. Ha azon belül hoznánk létre az író-olvasó közösséget, akkor az ottani tagjaink az Általad leírt szempontok legtöbbjének megfelelnek.

3 kedvelés

Nagyon jó a gondolat meneted!!! Én nagyon szívesen csatlakozom ehhez a felhíváshoz!!! Olvasni, véleményt nyilvánítani szeretek. De vajon eme kritériumoknak én megfelelek?

2 kedvelés

Ha nem látod a Társalgót a fő oldalon a kategóriák között, akkor még nem :wink:

1 kedvelés

Akkor én kiestem ebből a " csoportból " Sajnálom!! De azért szurkolok…

1 kedvelés

Nem estél ki, mert a rendszer minden nap megnézi, hogy visszamenőleg 100 nap alatt mennyi hozzászólásod volt, mennyi szívecskét kaptál, mennyit voltál itt, mennyi szívecskét osztottál ki és volt-e felfüggesztve a tagságod bármilyen okból, majd ezek alapján felterjeszt a Társalgó tagságra (vagy nem, ha mondjuk voltál felfüggesztve) :slight_smile:

2 kedvelés

Értem!!! Akkor gyűjteni kell a szívecskéket…

2 kedvelés

Az önmagában kevés.

Lényegében minél aktívabb vagy és minél hasznosabbnak ítéli a közösség a jelenlétedet, annál hamarabb kerülsz be a Társalgóba, és annál tovább maradsz bent :slight_smile:

1 kedvelés

Bocsánat, de akkor a rendszeredet jobban kell értsem és figyeljem. Én eddig aktív voltam az írásaidnál, na de most keresem a helyes utat.

2 kedvelés

A rendszer csak a fórumon belüli adatokat vizsgálja, azt is csak akkor, ha be vagy jelentkezve (mivel másként nem tudja, hogy Te nézelődsz :slight_smile: ), így terjeszt fel a Társalgóra, vagy nem terjeszt fel.

Ha valami nem világos, kérdezz nyugodtan :wink:

Az, hogy én értem, amit mondok, nem biztosítja, hogy rajtam kívül más is :upside_down_face:

Én mindenben benne vagyok, főleg,ha újra tudok írni. :wink:

2 kedvelés

Az elég sokismeretlenes dolog, de beszélhetünk arról is, ha gondoljátok…

Közben készítek még néhány meglepetést a Társalgóba, remélem tetszeni fognak :wink:

Vigyázz, mert szavadon fogunk! :rofl:

2 kedvelés