Közel 25 évvel az utolsó nyilvánosan megjelent írásom után 2017 márciusában újra elkezdtem morzsákat szórni az olvasni vágyók elé. Ezek a morzsák egészen aprók voltak, sok esetben szinte csak egy-egy kérdés vagy kérdésben végződő jelenet. Hatásukra érdekes és tartalmas beszélgetések indultak útjukra, ahogy egyre többen és többen adtátok hozzá a saját csodás mozaikjaitokat a teljes képhez.
Később, felbátorodva a millió módon kifejezett támogatásotokon, már hosszabb-rövidebb novellákat is meg mertem mutatni, és boldogan olvastam a hozzáadott gondolataitokat, értelmezéseteket, amelyek sokszor meglepő fordulatot jelentettek számomra. Mégis boldog voltam, mert mindig tudtam, hogy a történetek mondanivalója nem belőlem fakad majd, hanem az lesz, amit Te kiolvasol belőle, ami Számodra hasznos és ami Téged épít, elgondolkodtat vagy szórakoztat.
Csak most, több, mint 2,5 évvel a parányi villanások első megjelenései után szedtem össze a bátorságomat, hogy egészen közel engedjelek, és kiterítsem a lapjaimat. Ennyi idő, közel 28 év kellett ahhoz, hogy a mesélő, aki velem született e világra, megmutassa, hogy az a rengeteg különböző helyszín, történet és sors, amelybe a novellákon, mint megannyi ablakon át bepillanthatsz, egyetlen hatalmas egész, Soha Világ egy-egy részlete. A teljes történetek éppúgy, mint a kezdetek kezdetén bemutatott jelenetek és kérdések.
Bizonyítandó, hogy ez mennyire így van, játékra hívlak!
Kirabolnál egy bankot, ha biztosan tudnád, hogy nem kapnak el?
Ám vigyázz, mit válaszolsz! Ha igennel felelsz, jó ha tudod, hogy érhet a rendőröknél is kellemetlenebb meglepetés!
Hogy mi az?
A nemsokára megjelenő Soha Világ meséi 1. kötetében az egyik új, még soha nem publikált írásom pontosan erről szól. Ám még mielőtt elolvasnád, kíváncsi vagyok:
Mit gondolsz, vajon mi lehet rosszabb a rendőröknél is?
Esetleg beleolvasnál Soha Világ meséi 1. kötetébe? Akkor ide kattints, és már olvasgathatsz is
Ha még részletesebben szeretnéd tudni, hogy áll ennek a könyvnek a kiadása, és már most szeretnél belesni a soron következő kötetek alakulásába, akkor regisztráció után a Morzsák kategóriában követheted a legapróbb lépéseket is.
Ha még nem regisztráltál, akkor akkor kattints az alábbi Válasz gombra, és hozz létre egy új fiókot, hogy ne maradj le a hírekről!