Visszaszámlálás

Még egy fejezet van hátra a Szerelem Projekt első kötetének második kéziratából, és bár már látom, hogy milyen céllal lendülök majd neki a harmadik kéziratnak, hatékonyabb és gördülékenyebb lesz a folyamat, ha a második kézirat végeztével szünetet tartok.

Ám szó sem lehet pihenésről! Túl sok történet vár kidolgozásra, és több könyv is megérett a kiadásra, ezért mindenképpen hasznosan szeretném tölteni a felszabadult időt. Íme néhány példa a listámról:

• Ahogy itt és itt írtam, egy új rövid történeten munkálkodom, amit olvasói kérésre elkészültekor a blogomra is kiteszek.
Soha Világ Meséi első kötetének kimaradt történetei szintén követelik az őket megillető figyelmet.
• A Szerelem Projekt második kötete is a küszöbön toporog, hogy a jegyzetekből kézirattá válhasson, ezzel is gyorsítva a regénysorozat napvilágra kerülését.

Természetesen ezeken kívül is még nagyon sok projekt sóvárog a figyelmemért. Mivel nem az a célom, hogy a szobám magányában elszórakoztassam magam, hanem az, hogy az írások minél hamarabb rázódjanak Számodra hozzáférhető formába, ezért adott a kérdés:

Mit szeretnél, melyiket vegyem elő a tervezett szünetben?
  • Új mese a blogra
  • Soha Világ Meséi 1. hiányzó történetei
  • Szerelem Projekt második kötete

0 szavazó

A szavazáshoz kattints a neked tetsző válasz előtti karikára, vagy az alábbi Válasz gombra klikkelve írd meg a véleményedet!

3 kedvelés