Vissza a kezdetekhez

Lassan két éve, hogy a szó legszorosabb értelmében derékba tört a lendületem. Akkor úgy tűnt, hogy a leghosszabb időt a talpraállás fogja felemészteni, de ez hatalmas tévedésnek bizonyult.

Tény, hogy több, mint fél év kellett ahhoz, hogy újra bot és fűző nélkül álljak, járjak és elvégezhessem a mindennapi teendőimet, de jóval tovább tartott, mire felszámoltam magam előtt mindazt, amit az állapotom miatt halogatni kényszerültem.

Így csak mostanra közelítettem meg azt a tempót, aminek segítségével annak idején minden héten új történetet tehettem ki a blogra, és részt vehettem a hozzájuk kapcsolódó beszélgetésekben. Ugyan még nem tartok ott, de már látom a célt, és ez önmagában elég ok a hálára és a lelkesedésre. Azonban a kényszerpihi sok dolgot megváltoztatott, többek között Soha Világ meséinek első kötetét.

Az eredeti elképzelésemben négy csoportba sorolt, csoportonként hat-hét, vagyis összesen 24-28 történetet terveztem. A jelenleg nyomdakész verzió, aminek a kiadása annak idején megakadt, tizennyolc történettel büszkélkedhet. Azaz legalább hattal kevesebbel, mint ahogy az eredeti tervben szerepelt.

Mi több, kettő kivételével az összes többi sztori megvan vázlatokban vagy kéziratban, és ezek többségéhez vázlatos vagy kidolgozott illusztráció is tartozik. Úgy vélem, hogy bár grandiózusnak hangzik, talán nem lehetetlen megvalósítani az eredeti elképzelést.

Egy történet már kész, így már csak öt hiányzik. Mit szólsz? Szívesen vennéd, ha a kötetben levő négy meglepetés történethez hozzátennék még ötöt?

Kattints a Válasz gombra, és írd meg egy hozzászólásban, hogy mit szeretnél!


Nem ismered Soha Világ meséit? Akkor ide kattints egy kis ízelítőért :slight_smile:

3 kedvelés