Melyik szólít meg?

Soha Világról még nagyon sokat fogok mesélni a napokban, most azonban egy gyors kérdéssel fordulok Hozzád:

Neked melyik borítóterv tetszik a legjobban? Melyiket vennéd meg, ha már most a boltokban lenne?

Az elmúlt hetekben ugyanis nagyon sokat gondolkodtam, hogy milyen legyen a könyv külalakja, és csupán a képen látható félkész borítótervekig jutottam.

Szerinted melyiket érdemes kicsinosítani, befejezni, hogy méltó hirdetője legyen a mögötte rejlő történeteknek?

Ám ha beleolvasnál, mielőtt döntesz, itt megtalálható jó néhány írás, amelyek a könyvben is szerepelni fognak. Csak el ne felejts visszajönni a válasszal :wink: :smiley:


Beleolvasnál Soha Világ meséi 1. kötetébe? Ide kattints!

8 kedvelés

Első :slight_smile:

2 kedvelés

A bal szélsőre gondolsz?

1 kedvelés

A harmadik. Nagyon hangulatos.

1 kedvelés

Köszönöm szépen a szavazatodat! Az nekem is az egyik kedvencem, és sokan szeretik :slight_smile: Kíváncsi vagyok, hogy fog végezni az összesítésben :smiley:

1 kedvelés

Igen :slight_smile:

1 kedvelés

Köszönöm szépen :slight_smile: Ez nagyon izgalmas, mert az összes platformon nézve egyelőre fej fej mellett küzd a jobb szélsővel :nerd_face:

Igen, a két szélső. Ha innen nézem, akkor a bal, ha onnan, akkor a jobb. A bal jobban odavonzza a szemet, de ugyanakkor benne van az elvesztés fájdalma, a halál lehelete, (nekem), a jobb oldaliban van még remény, hisz együtt mennek tovább. Ami viszont, mégis a bal mellett szól, hogy sokkal erősebb, sokkal jobban odafigyelsz rá… Az alcím, viszont nekem nem igazán tetszik.

1 kedvelés

Köszönöm szépen a szavazatodat és hogy ilyen részletesen kifejtetted a véleményedet <3

Az alcím azért lett ez, mert a sorozat kötetei tematikusak lesznek, és ez tűnt a legkevésbé mesterkéltnek. De még bármi lehet, én nyitott vagyok minden javaslatra :slight_smile:

A cím annyira misztikus, és figyelemfelkeltő. Maradnék alcímnek a misztikánál, hadd válassza ki az alcím is az olvasót! Nem tudnék most mondani ötletet, de szerintem, ha belemész, megkapod a választ belülről. És, amit az oldalon írtunk, ketten is, a bal és a jobbszélsőnél nem látszik a cím, és az alcím. Vagy világos színnel kell írni, vagy máshová helyezni.

1 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Az alcímen gondolkodni fogok még :slight_smile: :heart:

Hálás vagyok, hogy megemlíted, de ahogy a felvezetőben is írtam, ezek nem kész borítók, csak tervek, tehát még nagyon sok teendő van velük, beleértve a szöveg kiemelését is :blush:

A bal szélső. Nagyon erőteljes kép.

Néztem a történeteket, amik benne lesznek. A királylányos, békás nem lesz benne?

1 kedvelés

Tökéletesen egyetértek, ezért a szívem egyik fele annak szurkol, még ha talán nem is lenne szabad :blush:

Ebbe a témája miatt nem fér bele, de már készül az a kötet is, aminek az is része. Éppen Rád gondoltam a válogatásnál, de ebbe a kötetbe sajnos sehogy sem tudtam belerakni :slightly_frowning_face:

Viszont lesznek benne teljesen új, eddig sehol nem publikált írásaim, remélem, hogy azok elnyerik majd a tetszésedet :slight_smile:

1 kedvelés

A két széle a szimpatikus, ha még ebből is választanom kell, akkor a bal, a virág, a rózsa. :smiling_face_with_three_hearts:

Bocsi, hogy csak most néztem meg, de telefonról nem tudok belépni. Örülök, hogy értjük egymást.

1 kedvelés

Én is örülök :slight_smile:

Ha nem bántódsz meg, megkérdezhetem, hogy miért nem tudsz belépni telefonról? Valami technikai probléma, amit esetleg érdemes lenne teszteljünk, vagy valami más oka van?

Köszönöm szépen a precíz választ :heavy_heart_exclamation:

Már a mai nap után látható, hogy a középső, fehér borítóterv teljesen elbukott, mint lehetőség, mert szinte mindenkinek a két szélső tetszik, de az nagyon izgalmas, hogy vajon a rózsa nyer-e, mert nagyon kiegyenlített a küzdelem a két kép között :smiley:

1 kedvelés

Mivel romantikus “lélek” vagyok, legelőször az elsőt venném a kezembe!

1 kedvelés

Én is a balszélsőre szavazok,a rózsásra!

1 kedvelés

Nem tudom, onnan nem fogadja el a telefonom által elmentett jelszót, és nem tudom, itt milyen jelszóval lépek be, mert még az elején annyiféle jelszó volt, mert akkor innen se tudtam belépni, hogy fogalmam sincs. Tudod, én annyit tudok a gépeimről, amelyek alakulnak használat közben. Mivel, nincs a közelemben senki, aki segíthetne, a vejeim, lányaim messze, ha beszélünk, nem ezekről, ha eljönnek, minden más eszembe jut, csak ezek a napi cuccok nem, innen sosem léptem ki szerintem, így a gmail-ból simán, - most már ,- be tudok lépni, de onnan nem tudok ugyanígy, azt írja, hogy nincs jogosultságom.
Amúgy, meg nem baj, mert innen, a nagy gépről jobban tudok írni, mert “vakon” írok, és jobban megy a fogalmazás is. Amikor itt ülök, akkor máshogy jön a szó, mint a telefonon. Ott nehézkesebb az írás, az ékezethiánnyal való küzdés, mert sok szót megjegyzett már, de amikor szétválasztja a ragot, és a szót, visítani szeretnék. A Facebookon is megőrjít az a végtelenül sok helyesírási hiba, amelyet a telefonról való kommunikációval érnek el, vagy egyszerűen nem tudják, vagy nem érdekli őket, az igekötők figyelmen kívül hagyása, stb. Tehát, ha nem válaszolok, vagy nem vagyok itthon, vagy nem vagyok a gép közelében, ami egyébként egy nagy adomány, mert most is itt rabolom az életemet egy és negyed órája, független attól, hogy egész más terveim voltak reggel ébredés után. Megyek is. Ölellek. Kata

1 kedvelés

Hálásan köszönöm a véleményedet :heart:

Ma még nem láttam a többi platformot, de kezd az az érzésem lenni, hogy az lesz a befutó… :thinking: :smiley:

Volt egyik ilyen tippem, hogy Neked is az fogja meg a tekintetedet :blush:
Hálásan köszönöm a szavazatodat :smiling_face_with_three_hearts:

Olyan izgalmas ez az egész, imádom! :smile: